Tuesday, December 15, 2009

Pink Merah Jambu

.salam.

Uish. Lama jugak tak update blog nie.
Terok betol. Bersawang, sarang labah-labah.
Tidak sangkat spiderman sempat buat rumah kat blog nie.
AKU SEDANG MENGAROT MESTI ENGKAU TAK PAHAM.
Tak mengapa. Sila abaikan.

Saya sedang admire bilik merah jambu. Tengah berangan hendak bilik merah jambu. Chantek saaaangat. Tadi google 'pink bedroom' rasa macam hendak naek sawan. Sangat kiut dan comel Bunda bunda. Saya mahu bilik merah jambu yang comel.

Saya nak sharing is caring dengan engkau semua.
Kepada pink lovers sila naek sawan bersama-sama.
Sesungguhnya memang akan buat kamoo sawan tak hengat dunia.

Kepada pink haters sila layan jer. Sebab tiada gambar laen untuk anda tonton pada entri ini melainkan gambar pink sahaja. Sila pasrah. HarHarHar.











Macam mana? Rasa rasa JELES YANG MAKSIMA?
Saya jeles sampai rasa hendak pengsan.
(err. over pulak)
Kamoo ada rasa hendak sawan?
Sabar-sabar-sabar. Saya hendak panggil ambulans.
Enoenoenoeno.

StickingOutTongue

by : CikAtin


2 comments:

aku zaty said...

ohh ohh suke giler ngn pink nie!=)

CikAtin said...

sama lar kta =)