Wednesday, June 16, 2010

hdr..ada sapa2 ble tlg aku?


aku tak gheti la ttg hdr ni...ada sapa2 ble tolong aku tak?ajar aku ataupun bagi software free yang ble diguna pakai untuk buat hdr

4 comments:

tarmizishukri said...

ada banyak tutorial kat internet. asas hdr ni ialah gabung 3 atau lebih gmbr yang berlainan exposure. try pkai photomatix.

cronixsoul said...

wahh dah cantik dah tue...

recommendation :
guna Corel Paint Shop & Corel PhotoImpact

esyam said...

btul tu..klau free msuk la fotomedia.com byk tutorial kat ctu...guna photoshop pn bleh gak.....

Art MuFuja said...

tarmizishukri :tu la ..photomatix tu kene beli kan? mm..thanx :)

cronixsoul: maceh2...corel tu ble wat hdr ek? thanx again untuk info tu :)

esyam : tula..ada gak tgk kat tenet..tapi tak jadi ...hik4 :)