Friday, June 25, 2010

yeah,,,edit2 sket

yeah...aku bila dah tak dak idea nk tulis kat blog..ini lah jadinye...hehehehehe...jadi..mohon tunjuk ajar dan komen dari sume..daa

4 comments:

Pinky Pixie said...

saya bukan pro dalam bab2 gambar ni. tapi boleh komen juga kan?
hehe.. gambar nampak menarik. tapi macam simple kot..

salam pknalan. =)

pop rosak said...

hm..okeh-okeh..orang tak pandai nak bagi komen..

cantikla! hehe. sangat cantik. tapi kan yang bercahaya kat atas puncak tu apa ye??

ada simbolik ke?? huhu..

Nieyzar said...

Kalau tambah awan kat atas tu lg best.. :-)
guna photoshop kan? Dounload free brush kat sini : brushezzy.com

lihat jugak artwork br sy:
Aku jd Prince of Persia

Anonymous said...

pinky : hehehe...tak pro sngt nk kat detail..thanx ya :)

pop rosak : saje je nk bagi dramatik gitu..hehehehe

nieyzar : cantik seh prince of persia tu..n thanx for the website... :)