Sunday, November 21, 2010

...tajuk aku adalah???s

salam sume...sebenarnya tak dak tajuk pun..just saje je masuk blogspot ni...tgk2 blog..

hari ni onward , maybe aku sibuk sket..aku pergi spital tiap2 hari nk jg ibunda yang tengah tenat skrng...hehe..ble lagi online yer...nk wat cane...dokter tak bagi waris jaga.

mak ak skrng ada dekat CCU , ape maksudnye de..aku pun tak tau..mungkin cardiovascular care unit kot..sebab berkaitan dengan jantung. aku tak tau ape kaitan sakit mak ak ngan ward ni. mungkin sebab pagi tadi, mak aku sesak nafas..kul 9 pagi ayah ak kol suh bergegas ke spital...tapi ak lambat g sal ayah aku tepon balik, suh tunggu dulu...

tadi dalam kul satu, yakni waktu melawat.aku masuk..tapi kene tunggu turn sebab 2 pelawat saje ble untuk satu2 mase....bile masuk jer..Ya Allah..takut ak tgk..wire berselirat dekat mak aku. setahu yang ak nampak tadi..mak ak kene cucuk di 3 tempat, leher, peha n kaki. yang paling sedih, dah la tangan mak ak satu je ble gune..diikatnye di katil.supaya tak nak mak ak bergerak sebab sakit. mcm ni care di ikat, jari telunjuk dan jari tengah diselotep, antara jari tu plak, diletakkan kain yang diikat plak ke tiang di katil.so, mak ak tak leh gerak...

then , mase ak tgk mak ak tadi, de dok panggil, tapi sore tak leh kuaq, upenye de panggil abah ak..menangis mak ak tahan sakit. so ak blah awal. tak sanggup tgk...petang ni dalam 530 aku p lagi kat mak aku..hope de akan ok..

1 comment:

Nana Liyana said...

doa kn yg tbaik utk hidup okey . Smoga Allah permudahkn stiap bebanan :)