Tuesday, November 30, 2010

eksiden


salam sume
kat sini
ak nk ceritakan mcm mane ak jadi popular.hahaha..kowang mesti jeles an? pada sape yang jeles..ble la tiru teknik ak..dont try dis at home..try dis at jalan raya oke..

waktu tu ak baru balik dari central square..mall kat tempat ak..walaupun square...ak masih lagi mencari2..adakah bentuk mall tu square..ok.abaikan..lepas balik tu..ak pun pecut la moto skuter ak ..skut ego waktu tu....sampai satu simpang tu an.. ada lampu traffic...hehe..dah nampak kaler hijau..yang ak yakin warna hijau sebab ak bukan rabun warna...ak pun pederaih la...layan lap...tetibe. je..macam dalam mimpi dan juga rase macam cite matrix ( yang pergerakan slow tu )..yang ak ingat..ak melayang dan terus gelap. sedar jer dari kegelapan...ak berada dalam hospital.ak ingat mimpi.hehe..tapi mmg siyes terjadi. mase ak sedar tu..ak lapa...hahahaha..ble plak suh ayah ak kuaq beli koteow goreng..mase tu dalam wad icu..pastu an...mai la sowang awek cun..ingat nk ngorat ak..tapi baru ak sedar de dokter.dok belek kaki ak...ada plak luka yang dpa x jahet..siap ble nampak tulang lagi.hehehehe.besoknye..kawan ak gtau..ak masuk paper..wah bangga ak tau.

so..pada sape yang ingin popular..ble la ikut care ak k..chow..

4 comments:

CikGadis said...

lawak hahahahaha.
ada lg xcrita nie

Budak Hati said...

hehe..tu tak leh cite

ahsfantasy24 said...

oiittt..!
hadui cmane kaki tu?
hrap2 cpat smbuh k.. :)

Budak Hati said...

ahsfantasy24 : dah ok..cume dah tak rase ape..kebas