Thursday, February 17, 2011

Aku suke fotografi walaupun tak cantik


entry kali ni ... aku nak tarukkan gambar2 yang penah aku tangkap. gambar aku waktu. aku outing ari tu. dari kul 1130 malam sampai 630 pagi.

gambar2 kat atas ni la hasilnye bila aku outing malam tu.mmg penat abis la kan..tapi seronok.banyak teknik baru aku belajar walaupun aku ni mmg tak terer habis.tapi bila dah masing2 daripada ahli simplensa brainstorm...jdnye kami banyak idea.ahaks..dari jejambat depan tesco..ke waterfront sungai pinang , gurney drive , penang road , dan last sekali bawah jambatan. Sabtu ni , sekali lagi kami wat.best2.


3 comments:

Nana Liyana said...

lawa okeyy ! i likeeee it soo much <3 <3

Budak Hati said...

makaseh2....sokong la simplensa.. :)

iKhRam said...

hahaha.. aku seronok menajdi modelnya.. biarpun tanpa bayaran ..