Wednesday, December 1, 2010

vierra - rasa ini

salam sume n selamat pagi jugak
mase tgh2 blogwalking..tetibe ak sampai dekat blog ni, empunyanye name Nurul Ain Rosli. nk p kat blog de..klik kat sini . Kat dalam blog de kan..ak ada dengar satu lagu . pada ak lagu ni mmg best dan x rancak sangat. so tak lah sakit pala an mendengarnya. lepas ak taip lirik yang ak dengar..ak search kat google...termuntah la beribu2 .. tajuk nye rasa ini. dinyanyikan oleh vierra. aku first time dengar nih. almaklum la..ak menjaga pendengaran ( konon ). so..layab la lirik de..
ku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenanglah kasih..

Reff :
ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi , menjadi miliknya
namun salahlah aku, bila ku pernah merasa ini

na nana nanana nana nanana


http://musiklib.org/Vierra-Rasa_Ini-Lirik_Lagu.htm


ku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenangkanlah kasih..

ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi, menjadi miliknya
namun salahkah aku , bila aku pernah merasa ini

ku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenanglah kasih..

Reff :
ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi , menjadi miliknya
namun salahlah aku, bila ku pernah merasa ini

na nana nanana nana nanana


http://musiklib.org/Vierra-Rasa_Ini-Lirik_Lagu.htm

ku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenanglah kasih..

Reff :
ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi , menjadi miliknya
namun salahlah aku, bila ku pernah merasa ini

na nana nanana nana nanana


http://musiklib.org/Vierra-Rasa_Ini-Lirik_Lagu.htmku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenanglah kasih..

Reff :
ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi , menjadi miliknya
namun salahlah aku, bila ku pernah merasa ini

na nana nanana nana nanana


http://musiklib.org/Vierra-Rasa_Ini-Lirik_Lagu.htm

video

No comments: