Monday, January 3, 2011

welcome to hell..miahaha


Setelah gua baca blog terkenal , saudara ikram , gua pun rasa nk update pasal bilik gua selepas dikemas.hehehehe.

Memang bilik gua tak dapat nk tanding ngan bilik ikram la , sebab gua mmg malas nk mengemas.cume mata gua sakit je bile tengok ada sampah.hehehe

Gua suke simple, tapi kan gua tak dak idea la cane nk buangkan buku2 gua yang dari semester satu gua simpan n cane nk handle wire2 yang berserabut.

Any suggestion?


4 comments:

Tasha said...

bagi @ jual pd junior~~~
xpun hantar pi recycle...

iKhRam said...

hahahaha...
nak gelak besar,,
oo.. review bilik tanpa kebenaran.. boleh diambil tindakan kat mahkamah.. hahaha

abg nie..
mcm2 la..
blog terkenal tu
nnt ramai yg salah faham.. hahaha
tp tu doa kan?? amin...

Budak Hati said...

tasha : betui gak ek...meh2..sape nk beli

ikram : oit..aku puji berduit ni, besok belanja ak kenny rogers

Anonymous said...

ishhh...awat cun sgt bilik nie??
bilik onie lg cun kot..heheh