Monday, January 3, 2011

Jadual Gua


Hari ni adalah hari kedua gua kat maktab tercinta. Pagi2 lagi gua jumpe ikram g amik gua punya berukband.Dah dapat itu beruk , gua online la, takkan gua offline mahupun downline.ye x?

okeh, pastu an, gua tengok la laman web maktab , gua tgk ada post pasal jadual gua pada sem ni. pas gua dolod ja , gua rasa happy tak hinggat dunia sebab sangat bnyk masa terluang. tapi takpa , gua ada kuliah pun 3 minggu ja. so , hope gua enjoy la kelas sem ni. :). besok ada gabung kelas, ada peluang la gua landing kat odt.miahaha

2 comments:

maCy said...

mktb mne kah~

Budak Hati said...

maktab perseketuan pulau pinang