Friday, December 31, 2010

Welcome 2011

Selamat tinggal 2010 dan selamat datang 2011
Macam2 pengalaman gua tempuh sepanjang tahun ni. yang paling best , adalah kenangan membuat sesi praktikum 1 dan 2 di sekolah SK Sungai Nibong dan SK Ayer Itam. Kedua2 sekolah ni berjaya memupuk minat gua dalam menjadi seorang pendidik.

Sesungguhnya , gua tidak menyukai 2011 sebabnya tahun 2011 merupakan tahun terakhir a.k.a Senior Year gua. Gua suka sangat dok maktab walaupun tak macam IPTA lain yang worang kata best sangat ( sori yer ) hehe.

Dan sebab lain adalah kerana tahun ni gua menjalani sesi praktikum 3.Seperti mana maklum, bila dah masuk praktikum 3 , gua akan mengaja subjek minor kedua gua iaitu bahasa inggeris..oh jem! Seriously n honestly gua mmg tak pandai mengajar bahasa inggeris.

Next, gua tak suka 2011 sebab tahun ni merupakan tahun paling sibuk! ces, tak de ke IPTA yang bile nk habis je , senang lenang? Ape yang menyebabkan gua sibuk tu? fisrtly , gua kene wat proposal untuk kajian tindakan. Yang tak bestnye plak, proposal wajib dalam bahasa inggeris dan action research ble plak pilik bahasa. Tak faham betul gua.

Walau bagaimanepun an , gua tetap kene tempuh tahun ini, Bagus jugak la, kalau ble gua tak nak ingat tarikh 21.11.2o10 dimana mak gua sudah meninggal..

Ape2 pun , kepada PISMP intake 2008 , selamat menempuhi final year anda dan dapat menyetelkan assingment kita dengan mudah. sama2 la kite berdoa.

1 comment:

princess pisang said...

smoga kte smua slesaikn AR dgn jayanya..

Ya Allah semoga thn ini lbh baik dr yg sebelumnya.. :)